“Versjes van Lars” Lars van der Werf

IMG_71749789029090407

Uitgeverij Meulenhoff, 2014

“Het cadeauboekje voor je geliefde of andere lieverds” vermeldt de achterzijde en verder:” Ze zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk simpel, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kan brengen. Dus schrijf ze vooral over, dat vind Lars helemaal niet erg. En lees ze elke dag voor het naar bed gaan. Glimlachend gaan slapen is veel gezonder….”

Ik was de versjes van Lars al menigmaal tegen gekomen op Twitter en ook vanaf verschijnen berichtjes over dit cadeauboekje.

Toen ik las in de krant dat hij in de buurt bij boekhandel Wagner zou komen vond ik dat een prima gelegenheid eens kennis te gaan maken en wie weet een persoonlijk versje te mogen ontvangen. Helaas was deze afspraak een week uitgesteld en daar ik moest werken kon ik hem niet ontmoeten. Gelukkig dankzij de goede service van de dame van de boekhandel ontving ik vandaag mijn persoonlijke versje en daar werd ik helemaal blij van !

Net zo blij als met het boekje van Lars van der Werf.
Niets teveel gezegd. Het boekje siert zo’n 120 versjes, nostalgisch door het gebruik van de oude typemachine-letters. Grappig, mooi, ontroerend, treffend, voor iedereen zit er wel iets tussen wat aan zal spreken.  Inderdaad een ideaal cadeautje en ik heb zelfs een exemplaar op voorraad om eerdaags weer iemand mee te kunnen verblijden!

Natuurlijk wil ik mijn versje met jullie delen : IMG_7180

 

Advertenties

2 Comments

  1. Pingback: Overzicht recensies | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s