Boekpresentatie “Marokko here we come!” Sanne de Bakker

Vandaag, woensdag 27 augustus , werd in Noordwijk aan Zee in het cultuurcafé een nieuw boek van Sanne de Bakker gepresenteerd !

Het boek “Marokko , here we come!”boek sanne de bakkermet leuke illustraties van Katrien Holland is het derde deel in de serie resiavonturen over Floortje de Mol en haar maffe familie.Eerder verschenen er boeken over Suriname en New York. Naast een spannend avontuur staat is het ook een landengids en vind je er veel weetjes in over Marokko.

Sanne de Bakker presenteerde het boek in gezelschap van Katrien Holland, haar uitgever, familie en belangstellenden. Het eerste exemplaar overhandigde ze aan de burgemeester  boek sanne de bakker 3

Na het officiële gedeelte kon ik natuurlijk niet weggaan zonder te vragen of ze het boek wilde signeren voor Femke ,die kon helaas zelf niet mee. Nu snel zelf het boek lezen voor een recensie voordat mijn dochter het in beslag neemt…sanne de bakker 5

Het boek “Marokko, here we come!”is een uitgave van Kluitman, isbn 9789020624540 Speciaal genoemd werd ook nog Oxfam Novib hier is een nauwe samenwerking mee geweest met het tot stand komen van dit boek.

Onze recensie (van Femke en mij ) kun je lezen op  www.boekenbijlage.nl

Lekker reizen over de wereld

1 Comment

  1. Pingback: Overzicht berichten | conniesboekkies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s