Boeken struinen

Goedemorgen !

Het weekend leende zich prima voor lezen en mijn boekenberg kritisch te bekijken. Ook lagen er nog twee boeken die ik van een  recensie  moest voorzien

Vorige week de opzet van mijn boekenblog op het wijde web online gekregen en deze week wil ik meer vorm geven aan mijn blog. Vandaar dat ik dit weekend druk bezig geweest ben om te kijken van welke boeken ik een recensie wil gaan plaatsen op dit blog of welke ik in het zonnetje wil zetten..

Zon hadden we zeker het weekend, met boek op het strand of bij ons op Zee (zoals we dat hier in Noordwijk zeggen) lekker struinen langs de boekenmuur bij het Vuurtorenplein.

boekenmuur 2 boekenmuur 3                                 boekenmuur

Tot mijn eigen grote verbazing dit keer niets aangeschaft omdat ik mijn eigen boekenmuur eerst onder handen moet nemen…..Iets wat best knap van mezelf is , de mensen die me iets langer kennen kunnen dat beamen… Normaliter fluisteren boeken mij altijd toe dat ze mee moeten naar huis maar misschien was het de drukte in de straat of de zeewind die zorgde dat het gefluister me niet bereikte of was het de wetenschap dat ik tegen deze muur vast nog wel een ander keer zal aanlopen. En zeg nu zelf het is geen vreselijke muur om tegen aan te vliegen !

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s